KING je jedna od vodećih IT kompanija u BiH, osnovana 1996 godine u Doboju. Osnovna djelatnost je prodaja kompjuterske opreme, razvoj i uvođenje informacionih tehnologija kod krajneg korisnika. Cilj našeg poslovanja je da ponudimo profesionalne i sveobuhvatne usluge i proizvode, kako bismo postigli najviši nivo zadovoljstva svojih klijenata. Svoj status na tržistu izgradili smo postavljanjem visokih standarda, kojih se pridržavamo u svom poslovanju. Znajući da u ovome poslu nema uspjeha bez uspješne saradnje sa svim našim poslovnim partnerima i prijateljima kompanije, od 2011 godine tradicionalno svake godine organizujemo konferenciju KING Partner Days. Sa pravom možemo reći da ova konferencija predstavlja jedan od najvećih IT događaja u BiH. KING Partner Days okuplja partnere, saradnike i prijatelje kompanije KING. Tematski konferencija obuhvata niz profesionalnih prezentacija, radnih sastanaka, radionica, kao i izložbenih prostora gdje se mogu vidjeti najnoviji proizvodi i dostignuća u oblasti IT-a. Učesnicima konferencije potpuno besplatno nudimo edukaciju, informacije, druženje uz prijatnu atmosferu i prelep ambijent Banje Vrućice. Učesnicima konferencije podijelimo prigodne poklone, a neki od sponzora, na svojim prezentacijama, sretnim učesnicima dodjeljuju vrijedne nagrade. KING kao društveno odgovorna kompanija svake godine povodom ovog događaja daruje pomoć socijalno ugroženim licima i humanitarnim organizacijama.


Naravno, ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije naših poslovnih partnera, uz čiju svestranu pomoć organizujemo jedan ovakav događaj.


Pozivamo vas da nam se pridružite na konferenciji King Partner Days, konferencija se tradicionalno održava krajem svake godine u Hotelu Kardial u Banji Vrućici kod Teslića. Ove godine naš domaćin je Hotel Park u Doboju.